keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Omena opettajalta

Tänään kävi niin hassusti, että opettaja antoi minulle omenan!

Syykin siihen on hiemann erikoinen. Ryhmätentissä ihmisen psykologisesta kehityksestä minua rupesi huippaamaan, eikä siihen auttanut leipä tai vesi. Opettaja antoi sitten minulle omenansa, jotta se edes nostaisi verensokeria. Ei auttanut sekään. Mitään selitystä ei löytynyt. Olo oli muuten ihan normaali, paitsi että päässä pyöri. Se vain jatkui, vaikka makasin lattialla kesken tentin :D

Kotiin päästyäni tein hieman vaativaa tutkimustyötä, eli googlasin, ja tulin tulokseen, että huimaus oli korvaperäinen. Tuli heti mieleen eilinen ilmapalloepisodi. Oli vissiin isompikin pamaus kuin kuvittelin. Tässä sitä nyt edelleen pyöritään.

Värjäsin illalla hiukseni uudella Olia-tuotesarjan punaisella. Väristä tuli loistava, kaunis syvä punainen, valitettavasti, sillä pidin oranssihtavista hiuksistani :3 Muuta kehuttavaa purkissa ei sitten lienekään. Täysin tekopyhänä valitan kolmannen purkin olevan täysin ylimääräistä tuhlausta, ja paketti sen pystyssäpitämiseen liian heppoinen. Nimimerkillä Oli(a) lattialla. Jostain syystä päässäni aiheutui myös merkillinen reaktio, sillä hiusteni pituudet ja latvat lämpenivät! Se meni kuitenkin ohi melko pian. Hiukset jäivät kahdesta hoitoainekerrasta huolimatta karheiksi, vaikka mökön piti olla ah niin super hoitava, joten otin käyttöön oman hoitoaineeni. Väriä valui vielä puolen tunnin suihkun jälkeenkin, joten kyllästyin ja huijasin, ja kuivasin hiukset punaiseen pyyhkeeseen.

Maalasin oveni
Ja ihan by the way, olen maalannut upean walk in -vaatekaappini oven akryyli- ja vesiväreillä :D Kuvasta taisi tulla hieman japanilaisvaikutteinen kirsikkapuu. Vaatekaappi on walk in, koska se oli tyhjänä niin iso, että pystyin kävelemään sinne.

Taukki toi tänään 45 litraa multaa! Nyt on mullan alla kirsikkatomaatin ja ruusukaalin siemenet. Huomenna istutan loput siemeneni. Taukilla on vielä lisää kukkiakin. Tulee hieno parveke meille!

Minut meinattiin aamulla myöskin murhata. Yksi auto noudatti liikennesääntöjä, ja päästi minut ja pyöräilijän ylittämään katua suojatiellä. Muut eivät sitten enää osanneetkaan, vaan oikealta kaistalta painoivat ohi kaksi autoa. Onneksi pyöräilijä talutti pyöränsä, kuten kuuluukin, pyöräillen hän olisi ehtinyt alle. Idiootti on se, joka ei ajattele ajaessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti